Wie zijn we?

 
BIZZ COMMUNICATIONS is een samenwerking van drie zelfstandige bureaus. Elk bureau heeft haar eigen kennis en expertise in de sierteeltsector.

Van der Louw Communicatie & Organisatie

Helma van der Louw heeft vele jaren ervaring met de begeleiding van (buitenlandse) journalisten en diverse PR activiteiten binnen de sierteeltsector. Maar ook als presentator en organisator heeft ze diverse evenementen, openingen en prijsuitreikingen in goede banen geleid.
Voor BIZZ COMMUNICATIONS begeleidt Helma journalisten en deelnemende bedrijven tijdens de beurzen en bedrijfsbezoeken, organiseert en begeleidt zij inkomende en uitgaande handelsmissies en verzorgt zij diverse trainingen.

Van Tol Communicatie & Organisatie

Sandra van Tol heeft zowel in de glastuinbouw- als in de boomkwekerijsector haar sporen verdiend. Sinds 2009 is zij de spin in het web voor het glastuinbouwevenement Kom in de Kas.
Voor BIZZ COMMUNICATIONS verzorgt Sandra de PR rondom vakbeurzen als Plantarium, Expo TCO en de collectieve beursdeelname BIZZ HOLLAND op IPM.

Proba BV

Het team van Proba verricht opdrachten, variërend van vakbeursorganisatie, advisering, research, beleidsondersteuning tot projectrealisatie.
Voor BIZZ COMMUNICATIONS verzorgt Proba de back office.