BIZZ Holland, IPM 2018

BIZZ Holland, IPM 2018

BIZZ Holland kijkt terug op een uiterst succesvolle editie van IPM Essen 2018. De positieve stemming op de beurs, de tevreden standhouders en de look & feel van de stand hebben bijgedragen aan dit succes.

Tevredenheid alom  
De 60 deelnemers beoordeelde de beurs als goed (60%) tot uitstekend (40%) evenals het bezoek goed (58%) tot uitstekend (38%). IPM 2018 heeft volledig aan de verwachtingen voldaan, zegt 81% van de deelnemers.

Over de locatie, standbouw, catering, organisatie en PR was men zeer tevreden. Voor bijna alle deelnemers (87%) reden om weer in te schrijven voor het volgende jaar.

Show Your Colours Award
Dit jaar heeft IPM een pauze genomen om zich voor te bereiden op een meer internationaal deelnemersveld van deze award. BIZZ Holland is wederom verzocht in samenwerking met de organisatie voor Show Your Colours 2019 op zich te nemen

BIZZ Communications
BIZZ Communications verzorgt de communicatie rondom BIZZ Holland en de deelnemers. Naast IPM en Plantarium staan ook andere internationale beurzen en handelsmissies op het programma om verdere invulling te krijgen. Op www.bizzcommunications.nl staan de programma’s vermeld die op dit moment in onderzoek of in uitvoering zijn.