BIZZ HOLLAND met 65 deelnemers present op IPM 2014

BIZZ HOLLAND met 65 deelnemers present op IPM 2014

BIZZ HOLLAND zet op de International Pflanzenmesse (IPM) in Essen, Duitsland een grootse presentatie in hal 12 neer (standnummer 12A13). De beurs wordt gehouden van 28 t/m 31 januari 2014. De BIZZ HOLLAND inzending wordt bevolkt door 65 Nederlandse bedrijven. De deelnemers komen onder andere uit de regio’s Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert en zij tonen het actuele aanbod voor 2014.

Sinds 2013 heeft de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij de organisatie van deze collectieve deelname van Nederlandse boomkwekers en handelaren overgenomen van Plant Publicity Holland. Onder de paraplu van BIZZ HOLLAND zijn de Nederlandse bedrijven prominent aanwezig in hal 12.

Aankondiging Nederlandse vakbeurzen

In de BIZZ HOLLAND stand zijn ook de typische Nederlandse vakbeurzen Plantarium en Expo TCO vertegenwoordigd. Beide beurzen tonen tijdens IPM waarmee zij hun bezoekers en deelnemers gaan verrassen. Plantarium 2014 vindt plaats van 27 t/m 30 augustus 2014 in Boskoop en EXPO TCO op 1 en 2 oktober 2014 in Opheusden.

Colour Your Life

Bloemenbureau Holland en IPM geven een vervolg aan de campagne Colour Your Life. Deelnemers aan IPM kunnen planten en/of concepten inzenden voor de Colour Your Life Award IPM 2014. De inzendingen krijgen een prominente plaats in de BIZZ HOLLAND stand. De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury, maar ook beursbezoekers mogen hun stem uitbrengen. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 30 januari in de BIZZ HOLLAND stand. Inschrijven kan nog tot 1 december 2013. Het deelnameformulier kan worden gedownload op de website van IPM.

BIZZ COMMUNICATIONS

De communicatie rondom BIZZ HOLLAND en de deelnemers wordt verzorgd door BIZZ COMMUNICATIONS. Dit bureau is spontaan tot stand gekomen nadat het doek voor PPH was gevallen. BIZZ COMMUNICATIONS bestaan uit drie bureaus die hun krachten hebben gebundeld. Het bureau haalt de opdrachten uit de markt en verzorgt naast PR en communicatie vooral de begeleiding van haar BIZZ-members aan beurzen en handelsmissies in binnen- en buitenland.

Via info@bizzcommunications.nl kan meer informatie worden opgevraagd. Binnenkort gaat de nieuwe website www.bizzcommunications.nl de lucht in en kunt u ook alle informatie online vinden.