BIZZ Holland present op IPM Essen 2019

BIZZ Holland present op IPM Essen 2019

Op de komende editie van Internationale Pflanzenmesse (IPM), Duitsland, is BIZZ Holland wederom present met een mooie groep Nederlandse sierteeltbedrijven. De gezamenlijke BIZZ Holland stand is nog steeds in de vertrouwde ‘Nederland’ hal te vinden. Echter door de verbouwing van de Messe Essen zijn de halnummers veranderd. De aanduiding is nu hal 8 (standnummer), te bereiken via ingang Oost. IPM wordt gehouden van 22 t/m 25 januari 2019 in Essen. 

De gezamenlijke BIZZ Holland stand wordt in 2019 voor de zevende keer georganiseerd. Het ontwerp van de stand is op palletbouw gebaseerd, en heeft een natuurlijke, frisse uitstraling. Doordat het ontwerp is afgestemd op de nieuwe entree van de hal is een overzichtelijke indeling van de stands mogelijk. Een impressie van de stand en de plattegrond staan op de website van BIZZ Communications.

Deelnemers
De 58 deelnemers tonen een mooie afspiegeling van het Nederlandse boomkwekerij aanbod. Van uitgangsmateriaal, halfwasproduct, tot visueel aantrekkelijk product, van laanbomen, vasteplanten, coniferen, rozen en sierheesters. Deelnemers komen onder andere uit de boomteeltregio’s Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert. De bedrijven presenteren hun noviteiten en het actuele aanbod van tuinplanten en bomen voor 2019. Tevens worden de nominaties voor de Show Your Colours Award IPM 2019 in de stand tentoongesteld en kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete plant.

Garden Trials and Trade en Plantarium 2019
In de BIZZ Holland stand ook aandacht voor Garden Trials and Trade en Plantarium, twee belangrijke, internationale, vakbeurzen voor de boomkwekerijsector. De succesvolle eerste editie van Garden Trials and Trade krijgt in 2019 een vervolg. Op dit event staat van 11 t/m 13 juni 2019 het nieuwe boomkwekerijsortiment centraal. Plantarium presenteert het thema voor de 37e editie van de beurs, die van woensdag 21 t/m vrijdag 23 augustus 2019 plaats vindt in Boskoop/Hazerswoude.