Eerste BIZZ-card officieel overhandigd

Eerste BIZZ-card officieel overhandigd

John Stolwijk van Joh. Stolwijk en Zonen Boomkwekerijen b.v. heeft de eerste BIZZ card ontvangen uit handen van Helma van der Louw en Sandra van Tol van BIZZ COMMUNICATIONS. Met het aanvaarden van deze BIZZ card is het bedrijf nu officieel BIZZ member en kan daarmee rekenen op een pakket van voordelen op het gebied van communicatie.

De BIZZ card is ontwikkeld voor deelnemers aan beurzen zoals IPM (BIZZ HOLLAND), Plantarium, Green is Life (BIZZ HOLLAND), GrootGroenPlus en Expo TCO. Deelnemers aan deze beurzen kunnen de BIZZ card gratis aanvragen. Met de BIZZ card maken bedrijven kenbaar aan welke, door BIZZ card geselecteerde, beurzen zij gaan deelnemen. BIZZ members krijgen van BIZZ COMMUNICATIONS professionele ondersteuning bij de communicatie rondom hun beursdeelname.

“Communicatie rondom je beursdeelname is heel belangrijk”, zegt John Stolwijk die de BIZZ card als eerste heeft aangevraagd en ontvangen. “Ik ben nu al bezig met het samenstellen van een map met nieuwigheden, zodat ik die ruim voor Plantarium bij de vakpers onder de aandacht kan brengen” aldus Stolwijk.

BIZZ members kunnen tegen een speciaal tarief gebruik maken van het dienstenpakket van BIZZ COMMUNICATIONS. Denk hierbij aan het vervaardigen en verspreiden van persberichten naar de (internationale) vakpers; een beurstraining; creatieve oplossingen en een korte taaltraining ter voorbereiding op de beursdeelname.

De BIZZ card is inmiddels al door 55 bedrijven aangevraagd. Deze BIZZ members ontvangen binnenkort een uitnodiging voor de op 13 juni te houden inspiratieavond gericht op hun beursdeelname. Bedrijven die een BIZZ card willen aanvragen kunnen een email sturen naar info@bizzcommunications.nl.