Handelsmissie

Een handelsmissie is een mooi, maar intensief middel om in korte tijd een beeld te krijgen van een land en een markt. In de afgelopen jaren hebben wij al diverse handelmissies van enkele dagen verzorgd naar b.v. Hongarije, Rusland, India en Oekraine. De deelnemers hieraan waren zeer tevreden over de manier om in korte tijd veel van een land en sector te zien en te horen te krijgen.

De vraag naar een handelsmissie komt meestal vanuit de sector. Is er vraag en behoefte om een markt wat beter te leren kennen dan kunnen wij in opdracht een handelsmissie op zetten. Ook zal er vanuit BIZZ COMMUNICATIONS nauwlettend in de gaten worden gehouden waar en wanneer interessante handelmissies plaatsvinden. Wij doen dit in nauw contact met Agentschap NL vallend onder het Ministerie van Economische Zaken. Verder hebben wij een netwerk in Ambassades en landbouwraden die wij regelmatig hiervoor inschakelen.

Handelmissie Polen
Wilt u uw potentiële klanten in Oost-Europa ontmoeten?
Dan is een bezoek aan het land Polen een goede eerste stap.

GroenbroekAdvies organiseert samen met BIZZ communications een matchmaking reis naar één van de meest kansrijke markten in Oost-Europa: Polen. De Retail sector in Polen groeit immers nog steeds. Het doel van de reis is om inzicht te krijgen in de Poolse Retailmarkt en te ervaren of de Poolse tuinbouw- beurs ‘Green is Life’ binnen de strategie van uw onderneming past. Tevens bieden we u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een missievoucher ter waarde van € 1.500.

Meer informatie