Informatie

Pers

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van BIZZ Communications op de diverse beurzen.

Persfaciliteiten en perskamer
De perskamer biedt u een rustige plek om u even terug te trekken van de beurs. Een computer met toegang tot internet is beschikbaar en rond lunchtijd serveren wij een broodje. Er ligt persinformatie van de deelnemers en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

Persaccreditatie
Journalisten kunnen ca. een maand voor de beurs persaccreditatie (en een parkeerkaart) aanvragen. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen Sandra van Tol, telefoon +31(0)6 1507 3328 of email sandra@bizzcommunications.nl.

Voor deelnemers

Aandacht voor de pers staat bij BIZZ COMMUNICATIONS hoog in het vaandel. De (vak)pers is immers de intermediair tussen de beurzen/deelnemers en onze doelgroepen.

Tijdens de meeste beurzen is er een speciale persruimte ingericht. De deelnemers kunnen hun persinformatie in de perskamer neerleggen.

Voor meer informatie over dit onderwerp, over beurzen en over andere communicatie-onderwerpen in relatie tot BIZZ COMMUNICATIONS kunt u altijd contact opnemen via info@bizzcommunications.nl.