Wat doen we?

BIZZ COMMUNICATIONS ondersteunt ondernemers in de sierteeltsector op het gebied van PR en communicatie. Zowel bedrijfsbreed als voor een beursdeelname of een andere specifieke vraag kan BIZZ COMMUNICATIONS een communicatieplan opstellen. Het dienstenpakket is breed en kan worden aangepast naar behoefte van de klant.

Onderstaand een impressie van activiteiten die BIZZ COMMUNICATIONS voor u kan verzorgen.

Public relations

BIZZ COMMUNICATIONS schrijft persberichten in de taal die de doelgroep aanspreekt, maar ook het organiseren van een persbijeenkomst of een ontmoeting met journalisten ligt binnen de mogelijkheden. BIZZ COMMUNICATIONS heeft een groot netwerk van nationale en internationale perscontacten die wij graag voor u inzetten.

Communicatie

BIZZ COMMUNICATIONS verzorgt teksten voor diverse uitingen zoals een flyer, brochure, website, nieuwsbrief, uitnodigingen en persberichten. Geschreven met een vlotte pen en afgestemd op de doelgroep. Ook het opstellen van een communicatieplan en de uitvoering ervan kunnen wij voor u realiseren.

Social media

BIZZ COMMUNICATIONS maakt u wegwijs in de virtuele wereld van social media en legt uit wat de mogelijk- en onmogelijkheden ervan zijn. Ook verzorgen wij het beheer van uw website, Facebook- of Twitteraccount.

Advertentiecampagne

BIZZ COMMUNICATIONS verzorgt uw advertentiecampagne in binnen- en buitenlandse vakbladen, huis-aan-huis bladen en dagbladen en relevante internetportals.

Begeleiding bij beursdeelname (binnen- en buitenland)

BIZZ COMMUNICATIONS adviseert en coördineert uw beursdeelname aan binnen- en buitenlandse vakbeurzen. Van het bieden van ondersteuning bij het maken van de keuze voor een bepaalde beurs tot de coördinatie van het ontwerp en bouw van de stand.

Organiseren handelsmissies

BIZZ COMMUNICATIONS organiseert inkomende en uitgaande handelsmissies voor het bedrijfsleven. In samenwerking met ministeries, ambassades en landbouwraden worden de missies op maat verzorgd. Naast de bedrijfsbezoeken worden tijdens de missies ook speeddates verzorgd. De missies worden opgesteld in nauw overleg met het sierteeltbedrijfsleven.