Positieve stemming in BIZZ Holland stand op IPM Essen 2017

Positieve stemming in BIZZ Holland stand op IPM Essen 2017

BIZZ Holland kijkt terug op een succesvolle editie van IPM Essen 2017. De positieve stemming op de beurs, de tevreden standhouders en de nieuwe look & feel van de stand hebben bijgedragen aan dit succes.

Een aantal standhouders gaf op woensdag al aan hun beursdoelstelling te hebben bereikt. Qua bezoekers was dit ook een erg drukke dag.

Nieuw ontwerp
BIZZ Communications organiseerde voor het vijfde jaar de BIZZ Holland stand in hal 12, de van oudsher Nederlandse hal voor boomkwekerijproduct. Deelnemers waren erg te spreken over het nieuwe standontwerp en standindeling. Het op palletbouw gebaseerde ontwerp is geheel aangepast aan de nieuwe entree van hal 12 en maakte dat de bezoekers direct de stand inliepen. De nieuwe look & feel kende een pilot tijdens Plantarium 2016 en wordt beeldbepalend in de komende edities van Plantarium als onderdeel van Plantarium 3.0.

Rondleidingen
De BIZZ Holland stand gaf een mooie afspiegeling van het Nederlandse aanbod op Boomkwekerij gebied. Om dit onder de aandacht te brengen werden er dagelijks om 10.00 en 14.00 uur rondleidingen verzorgd. Vakjournalisten en een aantal vakbezoekers hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Show Your Colours Award
De genomineerde planten en concepten voor de Show Your Colours Award stonden gepresenteerd in de BIZZ Holland stand. Uit de elf nominaties is de Mentha requienii MATCH & MOSS MENTHOL® van Van Son & Koot uit Kaatsheuvel bekroond met de Show Your Colours Award IPM 2017. “Het verhaal bij deze plant klopt helemaal. De MATCH & MOSS MENTHOL® is een mooie combinatie van emotie, beleving, geur en een bijzondere plant”, aldus de vakjury, die de prijs samen met een publieksjury toekende. De prijs werd aan Thomas Staats overhandigd door juryvoorzitter Oliver P. Kuhrt in de BIZZ Holland stand.

BIZZ Communications
BIZZ Communications verzorgt de communicatie rondom BIZZ Holland en de deelnemers. Naast IPM en Plantarium staan ook andere internationale beurzen en handelsmissies op het programma om verdere invulling te krijgen. Op www.bizzcommunications.nl staan de programma’s vermeld die op dit moment in onderzoek of in uitvoering zijn.